Eşti urâtă.


Îmi cer scuze pentru femeile frumoase, dar există şi femei urâte. Femei, fete, domnişoare urâte. Şi nu sunt urâte genetic, că în fond, toţi suntem frumoşi la fel de bine cum toţi suntem urâţi. Nu, aici e vorba de femei urâte, femei la care oglinda îşi dă demisia, chiar şi oglinda din poveste, şi de-ar întreba-o frumos, ascunsă după colţ, oglinda s-ar mira cu ce a greşit să vadă o aşa hidoşenie în preajma ei. O femeie urâtă, e urâtă din momentul în care începe să se înfrumuseţeze. Ca de acolo începe tot procesul prin care o fată drăguţă, simplă şi modestă, naturală şi frumoasă, aşa cum a lăsat-o natura, începe să îşi adauge, să îşi scadă, să se lase sculptată, îmbunătăţită şi abțibilduită, dotată şi tunată. Deja începeţi să vă creionaţi un exemplu în mintea voastră, şi fix la acel exemplu mă gândesc. Cu toate că sunt foarte multe femei urâte, cele mai urâte sunt acele care şi-au dorit să fie cele mai frumoase. Sunt de modă veche, îmi doresc ca o femeie să fie dimineaţa aceeaşi femeie ca şi cea cu care mă culc seara. Să nu aibă un şpaclu sau o racletă cu care să îşi dea rigipsul sau varul de pe chipul ei. Asta în cazurile cele mai simple, când tenul ei este prăfuit, când face un triplu-salt în machiaj şi uită să se abţină din a adăuga sute şi mii de chimicale pe chipul ei şi după aceea să se întrebe de ce o înşeli.

Totuşi, vorbesc prea generalist despre o femeie urâtă, cel mai bine este să detaliez, la modul cel mai sincer şi simpatic despre ce femei urâte am văzut, dacă nu în viaţa reală, cu toate că mi-a fost dat, mergând până la cele care apar pe sticlă şi te întrebi, după ce standarde se poate considera acel plastic ambulant, acele buze ca fundul unui mandril ca fiind senzuale sau cum o talie cât un pumn de orez poate transpare în termeni precum o femeie fatală, doar dacă e un schelet ambulant şi atunci merge să îi zici fatală, chiar sucombată de frumuseţe. Pe lângă un plastic ambulant, deşi mai corect ar fi silicon la purtător, pentru că siliconul nu este din aria plasticului, ele se numesc plasticate sau plastifiate. Asta doar dacă se încumetă să îşi mărească câmpia de pe piept în dealurile Guilin din China. Atunci când cunoşti o fată, prin facultate, prin oraş, ai văzut-o înainte de revizia tehnică, fiind plată, plană la aspectul sânilor şi după o absență, atunci când a fost băgată în service, observi că are două mingi de volei mai desumflate sau nişte mingi de oină mai umflate. Dacă ai noroc şi a înzestrat-o natura cu sâni decenţi şi naturali, totuşi, ea se gândeşte că niciodată mare nu este destul de mare şi din moment ce există circumferinţe mari şi circumferinţe extrem de mari, nesănătos de mari, atunci când se pune deasupra ta, mori asfixiat. Mai nou, sânii sunt doar primul pas, nu se mai consideră că ai avut curaj să îţi pui adaosuri trupeşti, că începi să adaugi plastic în fese, lichid în buze, lichid de frână prin cearcăne şi alte elemente chimice din tabelul lui Mendeleev.

Femeile urâte nu se rezumă doar la cele care au ITP-ul expirat, deşi o femeie naturală nu expira niciodată, totuşi, femeile urâte nu sunt doar cele cu un service la care sunt abonate, ci şi cele care se dezbracă în ideea în care marketingul personal le va asigura un mascul alfa în rolul de finanţator sau reproducător principal. O femeie goală e ok, e plătită de Playboy, Hustler, o femeie goală la nudişti e ok, înţelegi conceptul, ştii că acolo toţi vor fi dezbrăcaţi, o femeie goală în cadă, iubita ta, e perfect. E doar a ta şi până în acel moment, trupul ei a fost acoperit de veşminte încadrabile la categoria decent şi nu te simţi ca un alt vizitator al trupului ei. Mai nou, am văzut vara pantaloni scurţi la fete, şi mereu mă gândeam care e limita, să văd unde se poate ajunge, în fond, să iasă pe stradă în costum de baie şi înțelegem că a venit căldura cu adevărat. O femeie urâtă, mai degrabă o fată urâtă, e atunci când alege să se îmbrace, nu doar să se dezbrace, dar o face la modul oripilant.

Pantaloni strâmţi pe picior, în care poţi vedea fiecare crevasă, peşteră şi vale a ei, şi cu toate că e bine să fii un neghiob să o fluieri pe stradă pentru că arată bine, atunci când fundul tău e acoperit de 1 milimetru de material şi te consideri îmbrăcată, nu noi avem o problemă, tu creezi problema. Nu am fost blestemat să am vreo iubită care să îşi dorească să se afişeze cu haine transparente pe stradă, erau conştiente de feminitatea lor şi nu simţeau nevoia să se afişeze semi-goale, semi-îmbracate sau îmbrăcate şi ochii tăi să sângereze. Am văzut leoparzi pe stradă, zebre, vulpi moarte, găini împăiate, toate transformate în haine de către femeile cu un simţ vestimentar curios de stupid. Nici eu nu aveam o idee despre ce înseamnă să te îmbraci bine, dar am început să învăţ, şi femeile urâte văd că învaţă mai bine ca mine, îşi găsesc noi metode să mă sperie purtând obiecte vestimentare prin care le vezi toată anatomia pe stradă. O femeie îmbrăcată în cămaşa ta în dormitor, fără nimic pe dedesubt este foarte senzual. O femeie îmbrăcată cu un tricou subţire, fără sutien pe ea, în pantaloni yoga foarte subţiri de culoare albă cu tanga de culoare neagră, va fi un monument al urâţeniei feminine.

O femeie urâtă este femeia care nu vrea să înveţe, nu vrea să fie mai bună pentru ea şi apoi să fie la fel de bună, chiar mult mai bună decât bărbatul de lângă ea. Secretul este că o femeie inteligentă, sigură pe ea este mult mai frumoasă decât una băgată prin service, denumită sex-simbol prin tabloide. Am avut onoarea să întâlnesc fete în plină dezvoltare personală, viitoare femei cu care vrei să îţi împarţi viaţa şi fără să vreau, le ziceam de aspectul negativ al femeii, atunci când se chinuie prea tare să fie frumoasă. Şi în loc să fiu criticat că sunt cârcotaş la adresa tabieturilor feminine de înfrumuseţat, primeam răspunsuri pozitive că o femeie naturală va fi mereu frumoasă, o femeie inteligentă va fi şi mai frumoasă şi o femeie încrezătoare în propria ei frumuseţe va fi o femeie cu care vrei să trăieşti. Femeile urâte, nu ştiu asta. Îşi doresc mai mult de la natură şi apelează la chimicale, îşi doresc să epateze vizual şi ajung să te sperie, îşi doresc să o alegi pe ea în locul alteia şi ajung să primească doar câte-o bucată de parizer de la un porc cu bolid tunat ca şi ea. O femeie urâtă va fi urâtă atâta timp cât nu va fi mulţumită de trupul ei şi se va mulţumi cu o inteligenţă medie. Când evoluezi mental, frumuseţea evoluează deopotrivă, când eşti conştientă de atuurile tale, nu ai nevoie să trişezi la un joc de poker. Eşti urâtă, draga mea femeie, pentru că nu accepţi faptul că te-ai născut frumoasă şi lucrul pus peste, fără cap, fără motiv, te face mult, mult mai urâtă. Eşti urâtă pentru că eşti şi ignorantă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s